Ahead | Verdens mest avancerede trommestikker
find_forhandler

AHEAD TROMMESTIKKER


VERDENS MEST AVANCEREDE TROMMESTIKKER…(Klik for stor version)

Ahead laver verdens mest avancerede trommestikker. Disse er fremstillet af aluminium, og opbygget af flere udskiftelige dele.

Trommestikken starter med et ergonomisk afbalanceret greb. Dette greb er støbt af en meget præcis legering, der garanterer at vægt og balance kun varierer med under 1%. Til sammenligning svinger træstikker med op til 20% i vægt og balance.

Grebet - som er en del af kernen i stikken - bliver efterfulgt af en lille metalring, der skaber overgangen til selve skaftet. Skaftet er beklædt med et udskifteligt - og meget hårdt - lag polyurethan (også kaldet Covers i Aheads terminologi). For enden af skaftet sidder tip'en, som selvfølgelig også er udskiftelig, og holder det hele på plads.

AHEADs trommestikker benyttes af mange førende trommeslagere på verdensplan. Heriblandt kan nævnes Joey Jordison, Lars Ulrich, Jim Keltner, Tommy Lee og mange flere.

ØVRIGE SORTIMENT


AHEAD laver ikke kun trommestikker. AHEAD laver også rods, køller, whiskers, lilletrommer, øveplader samt en masse tilbehør og merchandise. Se i menuen under AHEAD for mere info og priser.

AHEAD ARMOR TROMMETASKER


AHEAD fremstiller markedets bedste trommetasker - kort og godt. Find dem i menuen til venstre, hvor de er delt op i stortrommetasker, lilletrommetasker osv.