Ahead Øveplader | DRUM SQUAD | Alt i trommeudstyr og tilbehør til trommer…
find_forhandler

AHEAD ØVEPLADER


MARKEDETS BREDESTE UDVALGAhead er førende når det gælder øveplader - her er ganske enkelt øveplader til ethvert formål. Herunder kan du se de forskellige øveplade-modeller fra Ahead.


AHA-SOP-small

AHA PSO


Strap-on øvepladen fra Ahead kan du bruge når som helst og hvor som helst. Den spændes ganske enkelt fast om dit ben med det indbyggede velcrobånd. Øvepladen er solidt bygget og du får således ikke ondt i lårene ved lang tids brug.
Pris: DKK 199,-


AHA-P7-small

AHA P7


7" øveplade, enkeltsidet, kan monteres på stativ. Den simple øveplade der ikke fylder meget i tasken. Den suveræne gummibelægning giver virkelig denne pad den perfekte feel.
Pris: DKK 179,-


AHA-P10-small

AHA P10


10" øveplade, enkeltsidet, kan monteres på stativ. I princippet den samme som P7, men i en 10" version. Også denne øveplade anvender Aheads suveræne gummibelægning.
Pris: DKK 219,-


AHA-P10D-small

AHA P10D


10" øveplade, dobbeltsidet. Denne model har en hård gummibelægning på den ene side, samt en blødere gummibelægning på den modsatte side. Pad'en kan ikke monteres på stativ, men evt. på et lilletrommestativ, en lilletromme eller et bord.
Pris: DKK 249,-


AHA-P10SN-small

AHA P10SN


10" øveplade, enkeltsidet, med seidinglyd. Denne 10" pad er virkelig noget særligt. En kombination af Aheads super lækre gummibelægning og en "seiding-simulator" i bunden giver denne pad til diskante lyd, som man forbinder med en lilletromme. Alle slag bliver således artikuleret til mindste detalje, og øvepladen er derfor særlig god til trommeslagere på højt niveau.
Pris: DKK 399,-


AHA-P14D-small

AHA P14D


14” øveplade, dobbeltsidet. Denne model har en hård gummibelægning på den ene side, samt en blødere gummibelægning på den modsatte side. Pad'en kan ikke monteres på stativ, men på et lilletrommestativ, en lilletromme eller et bord.
Pris: DKK 329,-


AHA-P14B-small

AHA P14DB


14” øveplade, dobbeltsidet. Denne model har Aheads suveræne gummi på den ene side, og en særlig hvid overfladebelægning på den anden. Denne hvide overflade er lavet specifikt til at øve whiskers på.
Pris: DKK 359,-


AHA-P14Z3-small

AHA P14Z3


14” øveplade med 3 forskellige 3" spillezoner i hhv. blødt gummi, hård neopren og MoonGel. De to førstnævnte er konstrueret således, at de har et lille ræssonanskammer under sig. Fantastisk øvetromme til at træne præcision med. Øvetrommen kan evt. monteres på et lilletrommestativ.
Pris: DKK 529,-


AHA-P10C-small

AHA P10C


10" øveplade henvendt til tamburkorps-trommeslagere. Øvepladen er enkeltsidet med indbygget seidinglyd. Denne 10" model giver har en særlig hvid og hårdere belægning, specielt designet til "core drummers".
Pris: DKK 399,-


AHA-P14SH-small

AHA P14SH


Denne banebrydende øveplade med S-Hoops har et speciallavet full-size 14" spilleområde med en hård carbon-fiber overflade og indbygget seiding-effekt.

Som noget helt nyt er øvetrommen udstyret med S-Hoops for at muliggøre kantslag og cross-sticks, samt en polstret underside der gør det muligt at placere øvetrommen ovenpå en almindelig 14" (march)tromme.
Pris: DKK 699,-


AHA PAD STAND


Kraftigt 3-delt stativ til P7 og P10. Med dette robuste stativ har du den helt rigtige løsning til dit nye øvesetup.
Pris: DKK 359,-