Anatolian laver håndhamrede bækkener i verdensklasse
find_forhandler

ANATOLIAN BÆKKENER


HÅNDLAVEDE BÆKKENER I SÆRKLASSE


FILOSOFI
Gloves-1
Målet er enkelt: At lave verdensklassebækkener med afsæt i de traditionelle tyrkiske metoder, men med udvikling og moderne klangidealer i fokus.

UDVIKLINGEN AF ANATOLIAN 2
Gennem 2010 blev der arbejdet hårdt i udviklingsafdelingen hos Anatolian. Man ønskede en frisk start, og der skulle tænkes nyt, optimeres, sorteres mm. Og det blev der. Dels har Anatolian re-lanceret en række serier i nye og forbedrede versioner, dels har man udviklet en ny og omfattende serie af tynde og super vellydende ridebækkener - JC Series (The Jazz Collection).

LEGERING
Alle Anatolians bækkener er fremstillet af den samme B20plus legering. 80% kobber, 20% tin samt nogle hemmelige ingredienser som kun Anatolian kender til. Denne hemmelige formular kombineret med en særlig hærdningsproces, giver en fantastisk holdbarhed og klang. Men den giver også en rigtig god samhørighed serierne imellem, således at man kan blande bækkener fra de forskellige serier på kryds og tværs.

GARANTI
Skulle uheldet være ude er der nogle få kriterier som skal være opfyldt for at garantien dækker: Er der tendens til keyhole (ukorrekt montering), hakker i kanten (bækkenet har været tabt/ikke passet ordenligt på) eller andre tydelige tegn på at bækkenet har været mishandlet, dækker garantien ikke. Endvidere skal en købskvittering med modelangivelse, købsdato samt navn på køber medsendes ved ombytning. Er disse kriterier opfyldt, vil bækkenet blive ombyttet.