Cympad | Erstatningen for din gamle bækkenfilt
find_forhandler

CYMPAD


CYMBAL MODERATORS & OPTIMIZERSCYMPAD laver to produkter: Moderators og Optimizers. Begge produkter er lavet af cellular foam - en skumtype der har nogle fabelagtige egenskaber når de benyttes sammen med bækkener.

MODERATORS


Moderators er et billigt, nemt og velfungerende system til at regulere lyden i dine bækkener - uanset størrelse, type og fabrikat. Moderators skruer populært sagt ned for dine bækkenerne, uden at ødelægge lyden i dem. Fantastisk velegnet til små café jobs, suppe-steg-is, musikskoler, undervisningssituationer mm. Moderators fås i størrelser fra 50 mm. til 100 mm., og købes i små boks-sæt.
LÆS MERE OG SE PRISER

OPTIMIZERS


Optimizers erstatter den filt, der ellers sidder på dine stativer fra fabrikken. Optimizers forbedrer dine bækkeners performance og holdbarhed markant. Optimizers er 40mm i diameter og 15 mm. tykke. Dertil findes en 12 mm. version, en 8 mm. version samt et særligt Optimizer sæt til hihat.
LÆS MERE OG SE PRISER

CHROMATICS


Chromatics er farvede toppe til brug sammen med de almindelige Optimizers. Chromatics er fremstillet af en hårdere type materiale, og egner sig således kun til at montere ovenpå bækkenet - ikke under. De fås i rød, orange, grøn, blå, gul, hvid, crimson og lilla.
LÆS MERE OG SE PRISER

HISTORIEN


Produktet blev opfundet af trommeslageren og lydteknikeren Reto Hirschi fra Schweitz i 2005. Reto konstaterede to ting: For det første at bækkener tit er for kraftige i forhold til de øvrige instrumenter og for det andet at den kendsgerning, at trommeslagere i livesituationer ofte benytter høreværn eller sidder bag plexiglasvægge. Begge dele er ikke optimalt. Høreværn ødelægger frekvensgangen, og plexiglasvægge reflekterer lyd på en ubehagelig måde. Det var her Reto fik ideen til at udskifte den nederste skive under bækkenet med en større i skum. CYMPAD var født.

CYMPAD har siden da udviklet deres Optimizers - en ny type ”filt” til stativerne, der slår traditionel filt med længder. Altsammen til priser hvor alle kan være med!


Player-icon-Cympad

VIDEO: DEMONSTRATION AF CYMPAD