Logjam | Smarte stomp-pedaler
find_forhandler

LOGJAM


HÅNDLAVEDE STOMP-BOXES FRA ENGLAND
Foot-down-prolog-2016
Logjam er engelsk håndbyggede analoge stomp-boxes, der med deres store dynamikområde og lækre lyd er de helt rigtig "side men" til cajon-spillere og guitarister.

Pedalerne er flot forarbejdede og tilføjer masser af spilleglæde til den musiker der bruger dem. De er perfekte som rytmeboks til guitaristen, eller stortromme til cajon-spilleren.

RATTLEBOX


Det seneste skud på stammen fra Log Jam hedder Rattlebox og er en lilletromme-stomper. Det perfekte supplement til din stortromme-stomper (ProLog, Travelog eller Logarhythm), da den giver dig muligheden for at lave back-beat med den anden fod. Pedalen er opbygget akustisk, og er fremstillet af afrikansk mahogni og baltisk birk. Pedalen har en skridsikrende gummiplade under sig. Rattlebox bruger ingen batterier, og kan sågar anvendes uden forstærkning ved situationer hvor der spilles meget lavt.
PRIS: DKK 1.449,- | BILLEDE AF RATTLEBOXDEMO-VIDEO

PROLOG


Chris Woods' signatur-pedal Prolog, er den lydmæssige mest "bassede" af de tre pedaler. Pedalen har en tyk og "thumby" lyd, der egner sig rigtig godt som stortromme til en cajon. Pedalen har en lille indbygget forplade, men er alligevel ikke større end at den passer i yderlommen på de fleste gigbags.
PRIS: DKK 999,- | BILLEDE AF PROLOG

LOGARHYTHM mk4


Denne nye version af originalen har fået mere output. Pedalen beholder sin lave kurve fortil, men det akustiske kammer og mikrofonen har fået en ny og bedre placering, hvilket forbedrer den lyden i pedal i forhold til tidligere udgaver.
PRIS DKK: 749,- | BILLEDE AF LOGARHYTHM mk4

TRAVELOG mk2


Travelog mk2 har fået samme opdatering som storebroderen Logarhythm, og giver således også et kraftigere output i forhold til tidligere.
Den mindre fysiske størrelse gør det muligt at opbevare Travelog i de fleste guitarkassers indbyggede tilbehørsrum. Sammen med den lave vægt på ca. 350 gram, gør det Travel Log til den perfekte rejsepartner.
PRIS DKK: 699,- | BILLEDE AF TRAVELOG mk2

MICROLOG mk2


MicroLog er tiltænkt guitaristens pedal-board. Og tag ikke fejl. Trods den ringe størrelse, er denne stomper fremstillet som de større modeller fra Log Jam, og opfylder derfor stadig opgaven til fulde.
PRIS DKK: 599,- | BILLEDE AF MICROLOG mk2

HEEL'N'TOE BOARD


Tilbehør til Logarhythm mk1, mk2, mk3 & mk4
Heel'n'toe fodpladen giver din Logarhythm-pedal et langt større underlag til at samle lyd op med. Således kan man med denne plade også bruge hælen til at spille med.
PRIS DKK: 449,- | BILLEDE AF HEEL'N'TOE BOARD

THE WEDGE


Tilbehør til Heel'n'toe board
The Wedge er en trækile som placeres mellem et Heel'n'toe-board og en Logarhythm pedal. På den måde kan man let forandre den vinkel hvormed pedalen ligger på fodpladen.
PRIS DKK: 199,- | BILLEDE AF THE WEDGE

GENERELLE FEATURES
- alle pedaler er fremstillet i afrikansk mahogni (sapele)
- alle pedaler har et skridsikkert underlag
- ingen af pedalerne bruger ikke batteri
- alle pedalerne frembringer lyd vha en indbygget mikrofon
- håndbygget i England

LOGGERS
Logjams pedaler bruges i dag af en lang række kendte musikere: Bernard Purdie, Mick Jagger, Aaron Douglas, Chesney Hawkes, Chris Woods,
Katie Marie og mange flere.

ANMELDELSER
Anmeldelse fra Total Guitar som giver 5/5 og "BEST BUY" - læs den her
Anmeldelse fra Guitar & Bass - læs den her
Anmeldelse fra Play Music - læs den her

DEMO |

KATIE MARIE - LOGARHYTHM & CAJONDEMO |

CHRIS WOODS - PROLOG

DEMO |

CHRIS WOODS - INTRODUKTION TIL LOGARHYTHM

DEMO |

CHRIS WOODS - ROLLING HILLS