Sex Wax | Så er det slut med at tabe trommestikkerne
find_forhandler

SEX WAX


SLUT MED AT TABE TROMMESTIKKERNESex Wax er et californisk firma som blev stiftet af 70'er legenden "Mr. Zog" (Frederick Herzog III). Han - og kemikeren Nate Skinner - lancerede i 1972 dette brand, som siden 70'erne har været det foretrukne mærke, når der skal indkøbes "anti-slip" voks til surfboardet.

Derudover har Sex Wax i mange år været et super trendy brand, og man har således kunne se t-shirts og stickers med det karakteristiske logo overalt på strandende i USA.

Firmaets specialiserede oprindeligt i forskellige typer voks til surfboards. Senere fik nogen den fremragende idé at lade det samme firma lave en særlig udgave til trommeslagere med svedige hænder. Firmaets oprindelige slogan "The best for your stick" giver derfor nu mening i mere end én forstand.

Det er herlig nemt: Smør din trommestik ind i Sex Wax, og det er slut med at tabe dem! Sex Wax giver ikke skjolder på tøjet og vil forbedre dit greb på enhver trommestik.

Sex Wax kan ydermere virke forebyggende mod vabler, da man kan slappe mere af i hænderne når man spiller og derved mindste friktionen væsenligt.

PRIS


Pris pr. pakke: DKK: 39,-