SLUG | Innovativt tilbehør til trommer - made in USA.
find_forhandler

SLUG PERCUSSION


INNOVATIVT TILBEHØR TIL TROMMER


Slug_bw_Logo

OM SLUG


SLUG er en amerikansk producent af innovativt tilbehør til trommer. SLUG's primære produkter er selvjusterende high-end stortrommekøller samt beskyttende slagplader til (primært) stortrommer - selvklæbende såkaldte batter badges.

Alle SLUG's produkter er frembragt med det formål at forbedre dit instruments ydeevne. Det er SLUG's ambition at lave unikke produkter uden sidestykke - uanset pris.

I 1992 vandt SLUGs Tweek-Key trommenøgle en Good Design Award fra Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Design.

Fælles for alle SLUGs produkter er at de fremstilles i USA.


STORTROMME PAD'S


batterbadge-double
SLUG fremstiller markedets bedste beskyttelses-pads til stortromme-slagskindet. Disse har en sublim holdbarhed, men ligeså vigtig: de ødelægger ikke lyden i din stortromme. Der er 3 typer:

BATTER BADGE PAD'S

Den originale stjerneformede SLUG pad. Hele ideen bag den specielle udformning er, at lede energien fra køllen væk fra center, og samtidig minimere mængden af material man sætter på skindet. Specielle “tone vents” tillader skindet at vibrere frit, og de karakteristiske Power-Flex arme styrer overtonerne i skindet og forbedrer artikulationen i dine anslag.

UNIVERSAL PAD (SELVLYSENDE)

Denne pad er ikke bare beregnet til stortrommen, men også tomtommer og lilletrommen. Pad'en er 0,25 mm tyk og 14 cm bred. Pad'en giver ekstra holdbarhed, og forlænger skindets levetid betragtligt. Som noget særligt er der lagt et selvlysende bånd ind i pad'en.

TRIAD PAD

SLUG's nye Triad Pad har et smart design. Både visuelt og funktionelt. Den trekantede facon giver mulighed for let at placere to pads tæt op ad hinanden, når blot man roterer begge pads 90° (klik for foto). Smart hvis man benytter en dobbeltpedal. Triad Pad'en er fremstillet af 0,25 mm polycarbonat og ændrer ikke på lyden i din stortromme. (se videoen herunder)

PRISER (klik for foto…)
SLUG Batter Badge Single - DKK 99,-
SLUG Batter Badge Double - DKK 129,-
SLUG Universal Pad - DKK 89,-
SLUG Triad Pad - DKK 89,-

SLUG-videoplayer-525


POWERHEAD™


Disse selvjusterende stortrommekøller kan forbedre enhver stortrommepedals ydeevne. Køllerne har en fantastisk spillefornemmelse og deres unikke koniske design gør, at vægten placeres netop dér hvor der er brug for den: Ved hovedet. Dette er også forklaringen på hvorfor disse forholdsvist små hoveder giver så meget power som de gør.

Køllehovedet er lavet af rustfrit stål eller titanium, har to sider og et hoved der på magisk vis selv justerer sin vinkel efter slagskindet. I det hele taget et gennemtænkt produkt fra enden til anden.

MODELLER (klik for foto…)
PowerHead™ Standard (stål), 92 gram, 6,5" - DKK 249,00
PowerHead™ Junior (stål), 85 gram, 5,5" - DKK 249,00
PowerHead™ Punch Collar (stål m/lod), 160 gram, 6,5" - DKK 299,00
PowerHead™ Jazz Pro (titanium), 78 gram, 6,5" - DKK 699,00
GK-PowerHead-525

ANDET TILBEHØR


SLUGs første produkt var den prisvindende Tweek™ trommenøgle. Denne er designet til at sidde på f.eks. dit hihatstativ, og befinder derfor altid lige ved hånden. Nøglen er lavet af det super stærke komposit-materiale “glass filled nylon" og slider således ikke på din hardware.

SLUG producere også helt almindelig filt til brug på dine bækkentiltere. Sådan en pakke er et must i enhver trommeslagers stiktaske og koster meget lidt.

MODELLER (klik for foto…)
SLUG Tweek™ trommenøgle - clip-on model - DKK 39,-
SLUG Bækkenfilt, 6 pak, 3,6x1,6 cm - DKK 39,-