Tune-Bot | De mest moderne stemmemaskiner til trommer og trommesæt
find_forhandler

TUNE-BOT & TUNE-BOT GIG


ELEKTRONISKE TROMMETUNERE FRA USAtune-bot-in-use
Tune-Bot opfandt verdens første frekvensanalyserende stemmemaskine til trommer.

Disse stemmemaskiner er bygget som "klips" der monteres på kanten af din tromme når du stemmer dem. Her forbliver Tune-Bot under hele stemmeproceduren, og du slipper således for at flytte den rundt til de enkelte stemmeskruer imens du stemmer.

Tune-Bot måler den faktiske frekvens på trommen (fundemental pitch) eller trommeskindet (lug pitch), og mærker altså ikke efter hvor stramt skindet er.

TO TUNE-BOT MODELLER


Der er to udgaver af Tune-Bot. Den originale (topmodellen), samt den lidt billigere "Gig" model. Fælles for de to modeller er, at de begge er udstyret med samme "motor" (algoritme) og derfor også begge klarer opgaven lige godt.

Tune-Bot-2
TUNE-BOT
Den originale Tune-bot har 80 hukommelsespladser og kan gemme dine stemninger, om det så er for topskind, bundskind eller concert-tommer (trommer uden bundskind).

Der er tre modes at arbejde ud fra på den originale Tune-But. Dels kan man få aflæst den aktuelle frekvens, og forsøge at ramme samme tal ud for alle stemmeskruer.

Man kan også arbejde i “difference mode”, hvor én stemmeskrue bliver “master”, og alle aflæsninger vil fremkomme som +/- i forhold til denne.

Den sidste mulighed er at stemme efter en ren tone - f.eks. et “A”. Denne mulighed vil dog nok finde størst anvendelsesmulighed hos paukister, og fungerer i praksis som man kender det fra tunere til guitar f.eks.

PRIS


Tune-Bot (original): DKK 749,-


tunebot-gig
TUNE-BOT GIG
På Tune-Bot Gig har man taget alt det basale fra den originale Tune-Bot. Dvs. samme aflæsningsmaskine, algoritmer osv. Det du ikke får, er hukommelsespladser, og 3 modes at stemme ud fra.

Til gengæld er Gig-modellen dejlig simpel at arbejde med. Der er en tænd/sluk knap, samt en knap til at skifte imellem de to modes, nemlig "Absolute" og "Difference".

Absolute mode bruges til at aflæse frekvens og/eller tone, hvor difference mode bruges når du stemmer de enkelte spændehuse.

PRIS


Tune-Bot Gig: DKK 599,-

TUNING CALCULATOR


Firmaet bag Tube-Bot har lavet en såkaldt Tuning Calculator. Med denne kan du generere et sæt frekvenser som du kan bruge, når du skal stemme dine trommer med en Tune-Bot. Indtast blot størrelserne på dine trommer, hvor meget resonans du vil have, samt om du vil have top- eller bundskind til at være stemt lavest.

Find tromme-regnemaskinen her!