Turn it up | Minus One CD'er til trommeslageren med specifikke koncepter for hver CD
find_forhandler

TURN IT UP & LAY IT DOWN


MINUS ONE CD'ERE DER GØR DIN ØVNING SJOVERENu er det slut med at sidde "alene" i øveren og terpe kedelige øvelser. Med "Turn it up & Lay it down" får du nemlig en bassist - eller et helt band - at jamme med.

Ideen med denne serie er at dyrke én bestemt ting til bunds. Du kan således vælge mellem at spille til rene bass-tracks, eller med fuldt band. Genremæssigt bevæger CD'erne sig mellem alt fra bebop til metal med to stortrommer. CD'erne er lavet til at træne dig i netop det du ønsker.

CD'erne anbefales til undervisningsbrug af Berklee College of Music.

CD 2

   MP3 PREVIEW
VOLUME 2
Endnu en CD med svedige bass-tracks! Denne gang i en lidt mere sang-orienteret form. Her er bassisterne TM Stevens, Chuck Bergeron og Dave Demarco på banen, ligesom du finder 3 montuno numre (med band) at øve til. Sidst men ikke mindst er der også på denne CD fill-tracks med "huller" til at teste din tempo-sikkerhed. 22 tracks totalt.

CD 3

   MP3 PREVIEW
VOLUME 3 - ROCK-IT SCIENCE
På "Rock-it Science" har du et helt band at spille med, i bedste MTV-agtige stil. Her er nemlig forskellige tracks indenfor rock genren og dens mange afskygninger - næsten 70 minutter "jamtid". 17 tracks totalt.

CD 4

   MP3 PREVIEW
VOLUME 4 - BABY STEPS TO GIANT STEPS
"Baby Steps to Giant Steps" er for dig der vil lære at beherske bebop'ens kunst. Her kan du spille med forskellige jazz konstellationer af "onde" NYC jazzmusikere. Track 1 starter ud på 100bpm, track 2 går lidt hurtigere...og når du til track 11, ja så har du chops'ne på plads med de forrygende 310bpm! 11 tracks totalt.

CD 5

   MP3 PREVIEW
VOLUME 5 - DOUBLE PEDAL METAL
"Double Pedal Metal" er for dig der vil spille med to stortrommer, men synes det er kedeligt at terpe øvelser til en metronom. Samtlige af disse tracks byder på den svedigste metal - uden trommer selvfølgelig! Her er både simple og mere komplicerede figurer for fødderne, så sæt CD'en på og kom igennem den megen øvning på den sjovest tænkelige måde. 14 tracks totalt.

CD 7

   MP3 PREVIEW
VOLUME 7 - PLAYIN’ THE ODDS
Med Playin’ the Odds CD’en bliver du klædt godt på, når det gælder skæve taktarter. På CD’en finder du forskellige numre i 3, 5, 7, 9 mfl., så alle dine 4/4’s vaner får en god rusketur med denne CD. Er du allerede godt kørende med Turn it up CD’erne, så bør du også eje denne - 7’eren i rækken.

CD 8

   MP3 PREVIEW
VOLUME 8 - DENNY’S MIX
"Denny’s Mix" er rendyrket smooth jazz med guitaristen Denny Jiosa. Pladen er ”lækker-groovy” og funky - så er du advaret! Denny’s spillestil lægger sig tæt op ad navne som George Benson og Carlos Santana. Der er i alt trommeløse 12 kompositioner på pladen, som er et must-have for play-a-long elskere.

CD 9

   MP3 PREVIEW
VOLUME 9 - BURNIN’ WITH BERNIE
"Burnin’ with Bernie” er en lækker fusionsskive med 7 forskellige numre, alle i en version med- og uden click. Faktisk er pladen en trommeløs udgave af bassisten Bernard Lackners debutalbum Those Days fra 2006. Stilmæssigt læner pladen sig op ad kunstnere som Mezzoforte, Dave Weckl Band mfl.

PRIS PR. STK: DKK 99,-

UDTALELSE


Trommeslageren Kenwood Dennard siger om Turn it up & Ley it down serien: "What a great tool! It's about time. I use it in my private lessons here at Berklee as well as in an array of other classes. Congratulations!"