Dream | Håndlavede B20 bækkener til lavpris.
find_forhandler

DREAM BÆKKENER


HÅNDLAVEDE KVALITETSBÆKKENER I B20 BRONZE TIL LAVE PRISERdream-soundprice2-250px
DREAM SOUND PRICING
Dream er nu tilbage i Danmark. Efter at have været kortvarigt ude, har Dream igen valgt at arbejde sammen med Drum Squad om at forhandle disse unikke bækkener her i landet.

Samtidig lancerer Dream lidt af en verdensnyhed. For med deres nye pris-struktur kaldet Sound Pricing, går de helt nye veje når det gælder prissætning.

Sound Pricing går i al sin enkelt hed ud på, at et givent bækken skal koste det samme uanset hvilken serie man vælger. På den måde spiller prisen ikke på samme måde ind når der skal vælges et bækken, hvorfor bækkenet vil blive valgt helt og holdent ud fra hvad ørene synes bedst om, og ikke hvad der er billigst.

Ydermere er de nye priser justeret på en måde, så det primært er de dyrere serier (Energy, Vintage Bliss og Contact) der er blevet billigere og ikke omvendt.

Serien Dark Matter falder dog ikke ind under Sound Pricing konceptet, da denne serie fremstilles på en helt anderledes og langt mere tidskrævende måde.

OM DREAM CYMBALS
Dream Cymbals er resultatet af et unikt samarbejde der har eksisteret siden 2005. Samarbejdet har bragt førende canadiske bækkenentusiaster med dybdegående kendskab til bækkenets anatomi, sammen med erfarne bækkensmede i Kina. Sammen har man skabt Dream Cymbals.

Bækkenerne har deres klangmæssige afsæt i 40’erne og 50’ernes lydidealer, og lyden fra disse bækkener kommer bemærkelsesværdigt tæt på…

Bækkenerne har allerede taget USA og Canada med storm, og Dream er et frisk pust på en scene med mange gengangere. Med Dream får du bækkener til meget attraktive priser, og i en kvalitet som ikke bare er unik, men også fantastisk vellydende.