Anders Ramhedes profil på www.drumsquad.dk

ANDERS RAMHEDE


MAGTENS KORRIDORER | SOPHIE WOODS

 


Polaroid-Ramhede-250

GEAR


Anatolian Cymbals
StickWorks 5A & 5B

OM ANDERS


Anders startede med at spille trommer som 14-årig i det lokale rockband "Skt. Peters Klosterband". I gymnasiet var det jazzen der fangede interessen. Håret blev langt og i 3.G begyndte han i skolens bigband, hvor der sad nogle virkelig gode musikere - det øgede interessen yderligere.

Det var også for at udforske jazzen at Anders i 1997 begyndte at studere på Berklee College of Music i Boston. Efter endt uddannelse i 2001 vendte han hjem og troede at han skulle være den nye jazzstjerne. Det gik imidlertid ikke som forventet... I mangel på bedre kom han i 2004 med i Magtens Korridorer, som i 2005 udgav deres første cd ”Friværdi”. Det førte til P3 prisen for "Årets lytterhit" med nummeret "Lorteparforhold" og senere samme år en Grammy for "Årets nye navn".

Magtens Korridorer åbnede Orange Scene i 2006, og siden da har bandet spillet et utal af koncerter, bla. Grøn Koncert 2006 og 2008, og er nu en del af den etablerede danske rock scene.

Sideløbende spiller Anders også med bandet Sophie Woods.

ANDERS OM ANATOLIAN


"Jeg kender ikke mange mærker der dækker alle genrer lige så godt og billigt som Anatolian. Der er noget afsindigt inspirerende ved alle serierne, fra Jazz Collection over Baris og Ultimate til de lyse og brusende Diamond. Det er ikke uden grund at jeg selv har en del bækkener fra alle serierne."
- Anders Ramhede, 2011

SETUP


Anatolian Expression 14” Hihat (1)
Anatolian Baris 19” Crash (2)
Anatolian Emotion 21” Medium Ride eller 22” Ride (3)
Anatolian Ultimate 18” Crash (4)

Ramhede-Setup-525

VIDEO