Jens Daugaards profil på www.drumsquad.dk

JENS DAUGAARD


MEK PEK PARTYBAND | ÅH ABE SHOWS | ALLSTARS

 


Polaroid-JensD-250

GEAR


Anatolian Cymbals

OM JENS


Jens Daugaard, freelance trommeslager - født 1968 - har siden 1997 bl.a. været fast trommeslager i Mek Pek’s forskellige konstellationer. I sommeren 2015 spiller Jens bl.a. sommerturné med Morten Remar - "Morten Remar's Back To Back".

Jens har også orkestret ALLSTARS, som bl.a. har spillet med navne som: Martin Brygmann, Søs Fenger, Rasmus Seebach, Alberte Winding, Søren Sko, Marie Frank, Ida Corr samt mange flere.

Udover at være trommeslager har Jens også sit eget studie ( D-Studiet ), hvor man bl.a kan få lagt trommetrack på sine numre, www.drumsession.dk. Han driver endvidere også sit eget booking og management bureau, www.d-p-m.dk.

JENS OM ANATOLIAN


"Mit første 17” Traditional crash og 15” Traditional hihat var jeg ganske enkelt måløs over...de bækkener lød bare for fedt. Jeg har nu udvidet min bækkenpark til et bredt udvalg af forskellige Anatolian serier. Det gode ved Anatolian er, at man sagtens kan mixe de forskellige serier og stadigvæk mærke og høre, hvordan de klinger sammen på den fede måde. De har en dejlig varm sound og er super fede at spille på.

Ved studiesessions står de rent og klart ud i pappet, og det er en fornøjelse ikke at skulle EQ'e på sine bækkener, så også her synes jeg klart at Anatolian har sin force.

Prisniveauet er ligeledes et kæmpe plus for disse bækkener. For få penge får du ganske enkelt kvalitet, et bredt udvalg, 3 års garanti og selvfølgelig en fed sound. Kan kun på det groveste anbefales... J"www.jensdaugaard.dk