Jonas Jarlkovs profil på www.drumsquad.dk

JONAS JARLKOV


AUDIO DISTRICT

 


Polaroid-Jarlkov-250px

JONAS' GEAR


Dream Cymbals
StickWorks™ 5B trommestikker

OM JONAS


Jonas er trommeslager i bandet Audio District, som er signet på det franske pladeselskab ComputerScience.

I oktober 2014 udgav Audio District deres debut EP "Reach For The Sky", som straks kom i rotation i radioer over hele verden - f.eks. i USA, England, Tyskland, Polen, Italien, Australien, Brasilien og Japan. Desuden har anerkendte DJs som Groove Armada, Digitalism, Alex Metric m.fl. inkluderet debuten i deres DJ sæt.

Næste udgivelse fra Audio District forventes at komme allerede i januar 2015 i samarbejde med den legendariske franske producer LIFELIKE.

JONAS OM DREAM CYMBALS


"Jeg har tidligere altid spillet på Zildjian og Sabian bækkener, men savnede noget ny inspiration, da vi gik igang med indspilningerne af EPen. Jeg tog rundt til samtlige musikforretninger i Kbh og testede alt hvad der var på hylderne. Jeg endte gentagende gange i Drumstick på Frederiksberg, hvor Dream Bliss bækkenerne hver gang tog røven på mig. Jeg var ellers ret skeptisk til at starte med pga. at de er så billige og er produceret i Kina. Men da jeg fandt ud af at samtlige Dream bækkener er 100% hamret ud i hånden, modsat de fleste andre bækkener på markedet, måtte jeg overgive mig. Ethvert Dream bækken er med andre ord helt unikt. Jeg var endda så heldig at kunne håndplukke lige netop dem, jeg syntes matchede hinanden allerbedst fra hele lageret, da jeg skulle vælge mit setup. Men fælles for alle Dream Bliss bækkener er deres støvede, lidt trashede/beskidte lyd samt deres lette vægt og blødheden i anslaget, som appellerede meget til min spillestil. De viste sig heldigvis også at passe perfekt til Audio Districts lydunivers, som kredser om nudisco og fransk house. Jeg er stor fan af Dream både live og i studiet!"

JONAS OM STICKWORKS


"Jeg vidste ikke at trommestikker kunne være så fede! 5B fra StickWorks er den mest optimale stik, jeg nogensinde har prøvet. Den er tyk uden at blive tung. Jeg har altid stået med kompromiset tykkelse kontra vægt - og har spillet med alt fra 8D til 2B - men har aldrig følt at man kunne få hele pakken i én stik. 8D er fede, fordi de er lette og hurtige. Til gengæld mangler de tyngde og er for tynde til at ligge rigtig godt i hånden. 5B og 2B er tilpas tykke synes jeg, men bliver normalt for tunge og klodsede. Det gælder dog ikke for 5B fra StickWorks. De balancerer vægt og tykkelse optimalt i min verden. Har totalt optur over dem!"JONAS' BÆKKEN SETUP


Dream Bliss 10" Splash
Dream Bliss 13" Hihat
Dream Bliss 14" Hihat
Dream Bliss 17" Crash
Dream Bliss 18" Crash/Ride
Dream Bliss 19" Crash/Ride
Dream Bliss 20" Crash/Ride
Dream Bliss 22" Crash/Ride