Michael Axens profil på www.drumsquad.dk

MICHAEL AXEN


BRAZILIAN BOOTS | FREELANCE | UNDERVISER

 


Polaroid-Maxen-250

GEAR


Drum Gear SnareWorks

OM MICHAEL


Michael Axen er i øjeblikket primært aktiv indenfor teater og shows. Spiller også freelance indenfor jazz, rock og underholdning, samt i en ny pop/jazz-trio med sangerinden Christina Boolskifte og pianisten Morten Vestergaard.

Michael har desuden sit eget studie, hvor der indspilles trommer og perkussion til mange forskellige projekter. Arbejder i det daglige med MGK, talentudvikling, vejledning (ift. musik og karriere) i musikskoleregi.

MICHAEL OM DRUM GEAR


"Jeg har i de seneste år spillet på mange forskellige gode lilletrommer, både nye og gamle. De har fungeret fint for mig og jeg har ikke gået og været utilfreds med lyd eller hardware. I sommeren 2007 hørte jeg flere gange fra de herrer og kolleger Morten Lund og Peter Düring, at jeg burde tjekke "de nye fede Drum Gear snares" ud.

Jeg fik 3 trommer til test. En messing 14x4”, en messing 14x5” og en ståltromme på 14x5,5”. Disse tre trommer har jeg haft med mig rundt lige siden. De har været udsat for teater/shows, jazz og rockjobs samt studiearbejde. Jeg er solgt. Jeg har ikke en eneste gang været mindre end overvældende begejstret for både lyd og funktionalitet.

På afstand kan de ligne andre lækre lilletrommer, men når man hører lyden burde det stå klart for de fleste, at Drum Gear skiller sig ud fra mængden. Fantastisk lyd, nemme at stemme, velfungerende seidingsystem, flot vintageudseende og ikke mindst, rigtig gode skind.

- Michael Axen, November 2007"

CRASH TV


Crash TV » Michael Axen