Morten Lunds profil på www.drumsquad.dk

MORTEN LUND


Cæcilie Norby | Ulf Wakenius | Chris Minh Doky | Freelance

 


Polaroid-Molu-250

GEAR


Drum Gear 14x5” messing m/støbte reifer
Drum Gear 14x5.5” ahorn m/støbte reifer

OM MORTEN


Morten Lund har markeret sig som en af de mest markante og efterspurgte yngre trommeslagere på den europæiske jazzscene. Således blev Morten i 2006 også hædret med Ben Webster Prisen.

Morten blev uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 1997, og har siden spillet og indspillet med et utal kunstnere. Morten har medvirket på over 60 CD udgivelser, og disse tæller bl.a. navne som Cæcilie Norby, Lars Danielsson, Lars Jansson, Chris Minh Doky, Ulf Wakenius, Jan Lundgren, Paolo Fresu, Stefano Bollani mfl.

MORTEN OM DRUM GEAR


"Første gang jeg spillede på en Drum Gear SnareWorks lilletromme, var jeg totalt solgt! Sjældent har jeg hørt så megen sprødhed og varme kombineret med et dejligt attack i en snare. Jeg tror jeg øvede Joe Morello licks mindst 4 timer den dag, totalt inspireret af lyden i min nye tromme. Siden hen har jeg brugt den live og i studiet, og til mange forskellige musikalske opgaver og stilarter. Ligegyldigt hvordan jeg stemmer den, er der altid en "sound" i trommen som passer perfekt - Love it !!!"


GALLERI        
        

www.mortenlund.dk