Peter Mathiesens profil på www.drumsquad.dk

PETER MATHIESEN


MERCENARY | INBDREEDING REDNECKS

 


Polaroid-Peter-M-250px

PETERS GEAR


Dream Cymbals

OM PETER


Peter Michael Mathiesen – født 1976, uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i 2008.

Peter har gennem årerne spillet meget forskelligt og spænder med sin store musikalske evne over et bredt spektre, lige fra jazz til metal.

Peters erfaring, og mange årige færden inden for musikverdenen, har i dag gjort ham til en af Danmarks førende metaltrommeslager.

Man har tidligere kunne opleve Peter med trashbandet Nembience. I 2014 kan man opleve ham i følgeskab med Inbreeding Rednecks og ikke mindst et af danmarks absolutte bedste og internationalt anerkendte metalbands, nemlig Mercenary.

PETER OM DREAM


"I mine mange år som trommeslager har jeg sjældent spillet med et bækkenmærke, der er så forskelligartet som Dream. Det er ment på den bedst tænkelige måde. Hvert bækken er et individuelt stykke håndværk, som har sit helt eget udtryk. Dette passer rigtigt godt til mig, der altid har søgt efter en lyd, som kendetegner mig som trommeslager. Det er netop denne originalitet og personlige lyd, jeg opnår gennem mine Dream bækkener. Dream passer til en masse forskellige musikalske sammenhænge og de forskellige serier spiller rigtig godt sammen."
- Peter MathiesenPETERS SETUP


Dream Energy 14" Hihat
Dream Energy 15" Hihat
Dream Energy 20" Ride

Dream Bliss 19" Crash/Ride
Dream Contact 18" Crash/Ride
Dream 18" China/Pang
Dream Bliss 10" Splash