Ralle Malones profil på www.drumsquad.dk

RALLE MALONE


JOEY MOE

 


RALLES GEAR


Anatolian Cymbals
Ahead Drumsticks (MAXUM)
Drum Gear SnareWorks

OM RALLE


Ralle - født Rasmus Jørgensen i 1977 - startede tidligt op på trommerne, men begyndte for alvor som 13-årig at spille, da han startede i det århusianske skater-punk band "Gump", efterfulgt af bandet "Baden Powell” der spillede melodisk punk.

I 1995 var Ralle med til at stifte hardcore bandet "Barcode", som han var medlem af i 4 år. Gennem denne periode indspillede bandet to plader, spillede to store europa-turneer, ligesom de i det hele taget spillede en masse jobs i Tyskland, Benelux og England.

Efter Barcode tiden holdt Ralle en pause frem til 2003, hvor han sammen med rapperen Marc Johnson indspillede EP'en "Johnson/Malone" - dog som sanger/rapper denne gang. Sideløbende fungerede Ralle som bassist og backup-rapper i gruppen ”F.I.P.”, som bestod af Suspekt+LOC+U$O.

Fra starten af 2005 og frem til midt i 2008, sad Ralle igen bag gryderne. Denne gang med Niarn. Bandet turnerede land og rige rundt, og spillede så at sige på alt andet end Roskilde - Grøn Koncert, alverdens festivaller og spillesteder.

I dag er Ralle aktiv med sangeren Joey Moe. Det er derfor Joey Moes turplan du skal kaste blikket efter, når du vil ud at høre Ralle give den gas!

RALLE OM ANATOLIAN


"Jeg har brugt Anatolian siden jeg startede med at spille med Niarn i foråret 2005. Alle ved at jeg tæver de tønder hårdere end de fleste, og måske derfor smadrede jeg hele 3 bækkenstativer på de første 5 jobs. Bækkenerne røg hver gang af og væltede rundt på scenen, og hver eneste gang skete der ikke en skid med dem.

Anatolian er uden tvivl de fedeste bækkener jeg nogen sinde har haft, og de får andre mærker til at minde om billige grydelåg."

- Ralle, 2005

RALLES SETUP


1) Ultimate 14” Hihat
2) Baris 19” Crash
3) Ultimate 18” Crash
4) Impact 19” Crash
5) Baris 16” China
6) Ultimate 16” Crash
7) Baris 14” Hihat
8) Ultimate 17” Crash
Ralle-2011-setup