DRUM GEAR FOTO-BONANZA! | Drum Squad | Alt indenfor trommeudstyr og tilbehør til trommer…

DRUM GEAR FOTO-BONANZA!

Endless-Combinations-250
Siden vi i 2007 lancerede vores Drum Gear SnareWorks lilletrommer, er de blevet fortrukket af førende danske trommeslagere som Jon Larsen, Peter Düring, Claes Antonsen, Morten Lund, Thoman Duus, Anders Ramhede, Birk Nevel, Fridolin Nordsø mfl. Også flere studier - heriblandt Medley Studios i København - har valgt at tracke med Drum Gear i et bredt omfang.

En del af grundkonceptet i SnareWorks lilletrommerne er, at man kan vælge mellem 4 forskellige reifetyper. Og hvorfor er det så interessant? Jo, fordi de forskellige reifetyper lyder forskelligt, at der praktisk talt bliver tale om en helt ny tromme set fra et lydmæssigt perspektiv.

Med Drum Gear SnareWorks serien har vi med 3 typer metal (stål, messing og bronze), 3 størrelser (14x5, 14x6.5 og 13x7) og 4 reifetyper at gøre (triple flange, single flange, die cast og S-hoops). Er man lidt vaks til hovedregning ender man på hele 36 lilletromme-kombinationer.

Men disse mange lækre modeller har det bare aldrig været muligt at se. Før nu!

Nu kan du nemlig surfe rundt blandt samtlige 36 høj-kvalitets katalogbilleder af lilletrommerne her på siden. Så tag et kig - priserne blev sat ned i sommers, så der er faktisk ingen grænser for hvor meget fed lilletromme - som du vil have den - du får for pengene nu!

LINKS TIL BILLEDERNE
175px_DGS-BZ1450-SFH175px_DGS-BZ1465-SFH175px_DGS-BZ1370-SFH

14x5 LILLETROMMER              14x6.5 LILLETROMMER              13x7 LILLETROMMER