DRUMMERS DAY (OPDATERET) | Drum Squad | Alt indenfor trommeudstyr og tilbehør til trommer…

DRUMMERS DAY (OPDATERET)

Så er der godt nyt til trommefolket i hovedstadsområdet - og selvfølgelig alle andre der har lyst til at tage turen til København!

Søndag den 3. marts kl. 11.00-17.00 bliver dørene nemlig slået op til et nyt tromme-arrangement i Vanløse Kulturhus kaldet Drummers Day.

HVAD SKER DER PÅ DAGEN Der vil blive vist en masse trommeudstyr. Men måske mere interessant, så får du muligheden for at få en snak med importøren bag udstyret. 

CLINICS Derudover vil Anatolian-endorser Anders Meinhardt og Infernals trommeslager Thomas Holmen give clinics fra scenen i cafeområdet. Dette kommer ikke til at gå stille af!

HVAD VIL DU SE? Drum Squad er selvfølgelig på pletten denne dag. Men af praktiske årsager kan det ikke lade sig gøre at fremvise alt hvad der er i sortimentet her på siden.
Har du derfor særlige ønsker om specifikt udstyr du ønsker at se denne dag, så send en mail og fortæl hvad du synes det skal være.

DRUM'O'METER I løbet af dagen kan du komme forbi vores stand og deltage i konkurrencer om diverse præmier. Dette ved at give dit bidrag på Drum'o'meteret: Hvor mange enkeltslag kan du præstere på 1 minut? Hvis du er hurtig nok, kommer du hjem med præmier denne dag.

Vel mødt den 3. marts i Vanløse - det bliver en fed dag!

** NYT NYT NYT **

Program for Drummers Day 2013! So far...

Kl.11.00 - Prygl byder velkommen (Cafe Scenen) Alle standene åbner.
Kl.12.00 – Thomas Rubin ”Klassisk slagtøjs-clinic” (Cafe Scenen)
Kl.12.30 – Nicklas Campagnol (4Sound Stand)
Kl.13.45 – Dauda (Cafe Scenen)
Kl.14.30 – Thomas Holmen (Salen)
Kl.15.45 – Vinder annonceres fra udstillers konkurrencer (Cafe Scenen)
Kl.16.00 – Anders Meinhardt (Cafe Scenen)
Kl.17.00 – Farvel og vi ses i 2014 (Cafe Scenen)

Drummersday-525