Archives for 2011 | Drum Squad | Alt indenfor trommeudstyr og tilbehør til trommer…

VINDERNE ER FUNDET

I forbindelse med vores julekalender Jul med Drum Squad, kørte der en Anatolian/Volbeat-konkurrence om to stk. signerede Anatolian Baris mkII 17” crashbækkener. Mange har svaret, og vinderne er nu fundet.

Tillykke til:
- Jesper Juul Hansen
- Frederik Sølvsten Kjeldsen

Begge deltagere svarede rigtigt på spørgsmålene om hvilke studiealbums Volbeat har udsendt i Danmark, hvad titlerne var samt årstal for udgivelserne af disse. De rigtige svar er:

1) 2005: The Strength/The Sound/The Songs
2) 2007: Rock the Rebel/Metal the Devil
3) 2008: Guitar Gangsters & Cadillac Blood
4) 2010: Beyong Hell/Above Heaven

Vinderne har fået besked, og vil modtage deres præmie i starten af det nye år.

konkurrence_volbeat

JUL MED DRUM SQUAD

Hvis ikke allerede du har opdaget det, så er det blevet december, og dermed også tid til Nissebanden, Ludwigs Jul og hvad de hedder allesammen. Meeeen - for os trommeslagere er det nu alligevel sjovere med noget der relaterer til trommer. Af samme årsag finder du i år en julekalender bestående af 24 tromme-relaterede videoklip her hos Drum Squad. Følg med hver dag, når der dukker nye ting op bag lågerne…

Julekalender-2011

PRISFALD: EXA QCN-8 CYMLOK™

CymLok_Img225px
Vi sætter nu prisen på EXAs fantastiske CymLok™ ”quick release” bækkentop ned, så den ikke længere bare er Danmarks flotteste og stærkeste quick-release-top, men også den billigste. Således koster en to-pak nu kun vejl. DKK 79,- (39,50 / stk).

Hvis du ikke er helt med på hvad EXAs CymLok™ er, så er det en erstatning for den vingemøtrik man bruger til at holde bækkenet på plads med.

CymLok™ har flere fordele: Den er lynhurtig, den er flot og den muliggør at bækkenet kan sidde løst, uden at du har en raslende vingemøtrik. Derudover er den hamrende stærk. Faktisk så stærk, at du kan løfte hele dit bækkenstativ med den!

Læs mere her…

NYE PRISER: DRUM DIAL

Duo-Shot-mini
De vejledende priser for Drum Dial har fra og med 11.10.11 ændret sig lidt. Priserne ser således ud:

Drum Dial Digital FØR: 1.295,- NU: 1.149,-
Drum Dial Analog FØR: 795,- NU: 749,-
Drum Dial Flightcase FØR: 295,- NU: 299,-

Læs mere om Drum Dial her.

AHEAD GENERATION A

Ahead Drumsticks er gået i "social network" mode og har lanceret et nyt koncept kaldet Generation A. Det sker for at opmuntre endnu flere trommeslagere til, at spille med Aheads avancerede trommestikker.

Læs mere her…

GenA-BG2-525

VIDEO: ANATOLIAN JC SERIES

JC-YouTube-250
Du kan nu - som noget helt nyt - se og høre alle de lækkerier Anatolian præsenterede tidligere på året med deres nye JC Series. Dette via vores YouTube kanal.

Besøg siden med JC Series bækkener og klik på linket "video" ud for det pågældende bækken i prislisten. Alle 19 bækkenmodeller er indspillet, så det er bare at gå igang!

LINK TIL LISTEN OVER ALLE VIDEOKLIPPENE

BEMÆRK!
- Da ikke to bækkener er 100% ens, bør disse videoklip opfattes som vejledende.
- Vælg "720p HD" nederst til højre på afspilleren, hvis ikke den allerede er sat til det.

DRUM DIAL I TO VERSIONER

Duo-Shot-mini
Et af de mest populære produkter i Drum Squads sortiment er Drum Dial. Dette smarte værktøj findes nu i en ny digital version.

Hører du til blandt dem der tror, at Drum Dial er noget fikumdik, et fupapparet, et salgstrick - eller det der er værre, så tag lige at læs med her.

LINK TIL OMTALEN (Se under ”Myten” ).