Anatolian Cymbals Bækkener - Drum Squad

Om Anatolian

Anatolian er ikke noget nyt navn indenfor bækkener længere. Alene i Danmark har Anatolian været på markedet siden 2002, og er således blevet et kendt brand blandt de kvalitetsbevidste trommeslagere.

Hvad enten du spiller dødsmetal eller trio-jazz, så har Anatolian en serie, der er helt målrettet til netop din spillestil.

Og rækken af kendte danske trommeslagere der har langtids-spillet på Anatolian-bækkener, er da heller ikke ubetydelig. Her kan nævnes trommeslagere som Peter Düring (Rasmus Seebach), Mikkel Villingshøj (Suspekt), Klaus Menzer (Sebastian), Anders Ramhede (Magtens Korridorer) og Mike Park (Hatesphere).

Anatolians Filosofi

Målet har altid været enkelt: At lave verdensklassebækkener med afsæt i de traditionelle tyrkiske metoder, men med udviklingen af nye klangidealer i fokus.

Anatolians Legering

Alle Anatolians bækkener er fremstillet af den samme B20plus legering. 80% kobber, 20% tin samt nogle hemmelige ingredienser kun Anatolian kender til. Denne hemmelige formular i kombination med en særlig hærdningsproces, giver en fantastisk holdbarhed og klang. Men den giver også en rigtig god samhørighed serierne imellem. Det betyder at du i praksis kan blande bækkener fra de forskellige serier på kryds og tværs, og stadig have gennemgående fornemmelse af, at alle bækkenerne hører sammen.

Anatolians Garanti

Skulle uheldet være ude, er der nogle få kriterier som skal være opfyldt for at garantien dækker: Der må ikke være tendens til keyhole (ukorrekt montering), hakker i kanten (bækkenet har været tabt/ikke passet ordenligt på) eller andre tydelige tegn på at bækkenet har været mishandlet. Så dækker garantien ikke. Du skal have dine originale købskvittering med modelangivelse, købsdato samt navn på køber, og medsende en kopi ved ombytning. Er disse kriterier opfyldt, vil bækkenet blive ombyttet indenfor 2 år fra købsdato.

Anatolian Cymbals Produktion Istanbul Drum Squad