Drum Gear Logo Cirkel - Drum Squad

Drum Gear er vores eget brand. Det opstod efter længere tids nysgerrighed, søgen og eksperimenteren med lilletrommer. Eksperimenterne gik godt og førte til SnareWorks-lilletrommerne, der blev lanceret i 2007.

Siden hen er andre produkter udsprunget fra Drum Gear. Ud over en række mindre tilbehørsprodukter, så startede SlapKlatz også med at været brandet under Drum Gear.

StickWorks kom næst, og er i dag i eksklusivt trommestik-brand, med en trofast skare af trommeslagere, som sværger til netop disse trommestikker.

Drum Gear SnareWorks

Lilletrommen er hjertet i ethvert trommesæt og derfor er det vigtigt at finde netop den lilletromme, som kan udfylde dit behov. Med en SnareWorks lilletromme fra Drum Gear har du lilletromme til enhver situation. En af SnareWorks-trommernes forcer er deres alsidighed. Disse trommer kan stemmes over hele registret, og performer fantastisk uanset hvor.

Læs mere om SnareWorks her.

Drum Gear StickWorks

StickWorks trommestikkerne brillerer ved, at have meget små vægtspring imellem parrene. I praksis betyder det, at du ikke skal bøvle med at sorte trommestikker hos forhandleren, da parrene føles meget ens. Dertil har StickWorks trommestikkerne en fantastisk balance og holdbarhed.

Læs mere om StickWorks her.

Drum Gear CymbalWorks

CymbalWorks er det nyeste skud på stammen. Siden 2016 har vi arbejdet på dette nye bækkenmærke, og i 2019 annoncerede vi de første demovideoer af mærket. Der er tre bækkenserier i alt: Copenhagen, Casablanca og Collectables.

Læs mere om CymbalWorks her.

Drum Gear Tilbehør

Da Drum Gears SnareWorks-lilletrommer blev lanceret tilbage i 2007, blev der også sat en række tilbehørsprodukter til salg. Dem kan du læse mere om herunder.

Drum Gear CSS Seidinger

CSS-seidingerne fra Drum Gear, er kendt for at lyde virkelig godt, og samtidig ikke koste en bondegård. Dertil er dissse sendinger en del af hemmeligheden bag den gode lyd du finder i en SnareWorks-lilletromme, så du får altså her en nem måde at forbedre din eksisterende lilletromme på.

Læs om Drum Gears CSS seidinger her.

Drum Gear S2-PRO seidingstrammeren

Da de første Drum Gear lilletromme led lidt under, at deres seidingstrammer løsnede sig når man spillede på trommen, fik vi udviklet en ny seidingtrammer som er “non-loosening” – dvs. én der ikke løsner sig når du spiller. Den kan også købes i løs vægt.

Læs mere om S2-PRO her.