KBrakes stortromme anker fødder skridsikring af stortrommer Drum Squad

Om KBrakes

Har du nogen sinde oplevet at din stortromme bevæger sig fremad når du spiller på den? At den enten forsvinder helt ud foran resten af trommesættet, eller bare drejer sig skæv? Uanset, så er det et irritationsmoment der er meget let at slippe af med, ved hjælp af KBrakes fra USA.

Her får du nemlig et helt nyt sæt fødder til dine stortrommeben. De nye fødder er forsynet med ikke mindre end 512 små spyd – hver. Det er disse små spyd der er hele hemmeligheden, for når først du får sat dem ned i dit trommetæppe, så kan du godt vinke farvel til de først omtalte frustrationer.

Det er egentlig meget enkelt. De nye fødder erstatter dine eksisterende på dine stortrommebenene. I samme øjeblik de er monteret, får du samtidig udvidet overfladearealet til gulvet/tæppet markant, og de 512 (x2) små spidse takker sørger nu for at udskridninger er fortid. Du opnår samtidig en helt sublim stabilitet, da du også får et større areal der hviler imod gulvet.

Værd at vide

KBrakes kan roteres 180 grader på benet, hvilket gør det let at pakke stortrommen sammen. Dertil passer de på stort set alle stortrommer – nye som gamle – og så er de lette og slidstærke.

Den fulde 180 graders rotation gør også at du let kan få vinklet fødderne optimalt i forhold til den måde netop din stortromme står monteret på.

Video: Sådan monterer du

Se på videoen her, hvor let det er at montere KBrakes.

Priser og info

Fødderne koster vejl. DKK 349,- (for et sæt)

Find din nærmeste KBrakes forhandler her.

Hvad enten du døjer med udskridende stortromme derhjemme, i øvelokalet eller på scenen, så får du her effektivt sat et stopper for problemet – én gang for alle!