Anders Gyldenøhrs profil på www.drumsquad.dk

ANDERS GYLDENØHR


HELLS DOMAIN

 

Polaroid-AndersGyld-250

GEAR


Anatolian Cymbals

OM ANDERS


Anders Gyldenøhr er en meget kendt trommeslager indenfor metalkredse. Anders har spillet med metalbandet Hatesphere igennem en årrække, og er i øjeblikket igang med at starte et nyt projekt op.

ANDERS OM ANATOLIAN


"Efter at have holdt en længere pause fra 2007, hvor jeg stoppede i Hatesphere, har jeg fået gang i stikkerne igen med mit nye band Hells Domain. Dog har jeg i mellemtiden indspillet et fuldt album med det russiske powerrock-band Siber Sky.

Med Hells Domain indspillede jeg i starten af november 2012 trommerne til vores debut album, hvilket er 12 numre indspillet på sammenlagt 10 timer.

Det fede ved at være vendt tilbage til scenen er at der er sket mange forandringer, men på visse punkter er historien stadig den samme. Nemlig at den fede lyd og høje kvalitet af Anatolians bækkener stadig er den samme - hvis ikke bedre.

Mange af mine kolleger i metalbranchen er også hoppet med på vognen med Anatolian: Jon/Volbeat, Mike Park/Hatesphere, Kim Jensen/Koldborn, Toby/The Burning osv. Alle er hardhitters (inklusive jeg selv). Dette vidner om, at der her er tale om et kvalitetsprodukt, der kan tåle mange tæsk og stadig bibeholde sin fede lyd.

Jeg glæder mig over at være tilbage i Anatolian familien, med de kæmpe kapaciteter og talenter som bruger disse fede produkter.

Jeg glæder mig også til i fremtiden at benytte Anatolian, for er der andre og bedre alternativer? - jeg tror det ikke."
- Anders Gyldenøhr

SETUP


1) 14" Baris Hihat
2) 18" Ultimate China
3) 20" Baris Crash
4) 10" Ultimate Solid Bell (custom made)
5) 14" Ultimate China


GALLERI