Earsonics Earpad Ear Pad ørepropper til musik musikere trommeslagere - drum squad

Om Ear Pad ørepropperne

Det er vigtigt at beskytte sin hørelse – ikke mindst som trommeslager. Med Earpad Universal fra EarSonics får du en øreprop, der både beskytter hørelsen og samtidig leverer rigtig god og klar lyd.

EarSonics’ specielle loudness filter er udviklet med henblik på en dæmpning, hvor der kompenseres for ørets lydtryksbestemte reaktionsmønstre.

Da dine ører reagerer forskelligt ved forskellige lydtryk, giver det derfor rigtig god mening, med et filter der tager højde for dette. Og det er præcist hvad EarSonics’ filter gør.

Du vil med Earpad Universal være i et behageligt miljø uden forvrængning eller overforstærkning af din egen stemme – en kvalitet der endnu ikke er overgået af andre.

Earpad giver dig samtidig tilstrækkelig med dæmpning til, at du ikke skal frygte for din hørelse.

Sådan arbejder EarPad filtret

Herunder kan du se præcist hvordan Earsonics loudnessfiltret arbejder.

Kundetilfredshed

Ud over at vi igennem årene har solgt tusindvis af disse ørepropper til musikere og musikelskere i Danmark, så skal man jo ikke lægge alt i salgstal. Så tag f.eks. denne købers reaktion i stedet:

Jeg har netop købt og prøvet disse. Jeg var overrasket over hvor klar og detaljeret lyden var, selvom jeg havde disse propper i ørene.

Som trommeslager mistede jeg ikke fornemmelsen med lyden i mit trommesæt på samme måde, som man lidt gør med de almindelige “juletræer” eller andre propper. Det giver en væsentlig større føling med dynamikken i sit spil, og man bliver derfor ikke begrænset af sine ørepropper.

Jeg har haft formstøbte ørepropper før, og de formstøbte ville nok vinde en A/B test mod disse. Men er budgettet eller tiden ikke lige helt til formstøbte propper, så er dette et rigtigt rigtigt godt alternativ til en brøkdel af prisen.

Priser og info

1 sæt EarPads med akustisk filter
2 sæt silicone propper, 1 sæt lille og 1 sæt stor.
1 stk. lækker opbevaringsæske
1 stk. snor til ørepropperne

Vejl. udsalg: DKK 249,-
Varekode: EAR PAD

Se vores unboxing-video af EarSonics Ear Pad