Kim Langkjær Jensen - Drum Squad

Kim Langkjær Jensen startede med at spille trommer som 6 årig. Kim er inspireret af trommeslagere som f.eks. Tommy Lee, John Bonham, Steven Adler og Dave Grohl.

Kim er kendt for at slå hårdt, og gi`den max gas på scenen, og for at blande rockede fills og grooves ind i metal-genren. Hellere slå hårdt end hurtigt!

Kim Langkjær Jensen spillede i en årrække med bandet Dawn of Demise – og var med på tre af deres pladeudgivelser. Derudover spillede Kim og bandet på Roskilde Festivalen i 2009, ligesom de i 2007 vandt prisen for årets bedste metal-liveband ved Danish Metal Awards.

Siden 2009 har Kim været en del af bandet Koldborn, og i 2013 blev Kim medlem af det berømte og berygtede band Illdisposed.

I dag er Kim manden bag trommerne hos Black Swamp Water.

Kim om Anatolian

“At vælge Anatolian var for mig den perfekte beslutning. Jeg er voldsomt imponeret over lyden og den måde man kan blande forskellige serier på, uden at det lyder det tonalt forkert. Da jeg fik mine Anatolianbækkener med “on the road”, blev jeg bare mere og mere glad for dem. For ligemeget hvor stort eller lille spillestedet er, lyder de bækkener bare pisse godt.

Jeg har ry for at slå rimelig hårdt, så holdbarhed var osse en væsentlig del af mine overvejelser. Og i forhold til holdbarhed kan jeg kun anbefale Anatolian, for jeg spiller metal og slår sgu til på de bækkener, og ingen andre mærker kan ifølge mine erfaringer tilbyde større holdbarhed og ta’ flere tæsk!
Jeg kan ikke hive bestemte bækkener ud af mit setup og rose dem mere end andre, for de lyder alle sammen røv godt!”
– Kim Langkjær Jensen

Gear

Anatolian Cymbals
StickWorks 5A trommestikker

Bands

Black Swamp Water