Palisso Brush Kombi Soft - Drum Squad

Om Palisso

Palisso er et polsk firma med speciale i fremstilling af rods og brushes til trommeslagere og percussionister. Disse produkter fremstilles af højkvalitets rattan, i en lang række afskygninger.

I vores søgen efter nye og spændende produkter til det danske marked, skinnede især ét af Palissos produkter igennem: Brush Kombi Soft.

Om Kombi-Soft

Kombi Soft fra Palisso er lidt af en hybrid. Den er bygget op omkring 40 specialbehandlede rattan-pinde, som er lagt i et perforeret PVC-håndtag. Dette håndtag er så igen omviklet af et lækkert bomuldsmateriale. Grebet er ganske enkelt fremragende at holde om og spille med.

Derfor er de så gode

Det der gør Palissos håndvåben her så fremragende, er deres længde, balance og lyd. De lyder simpelthen super fedt, lige fra du pakker dem ud – modsat traditionelle rods i bambus, der altid lige skal spilles (rigtig meget) til.

Drejer de om på siden når man spiller?

Nej det gør de ikke, selvom man måske skulle tro det. Faktisk lægger de sig altid helt fladt i hånden, hvorfor du overhovedet ikke skal bekymre dig om hvordan de vender.

En smart feature

En smart feature er den medfølgende gummiring. Denne muliggør at man selv kan bestemme hvor bred viften skal være. Dette er udslagsgivende for hvordan stikkerne føles, reagerer og lyder. Lukker man spredningen lidt ned, får man en helt fantastisk vellydende rod/stick med en langt mere musikalsk klang og feel end klassiske rods giver.

Specifikationer

  • 40 specialbehandlede rattan-pinde
  • længde: 390 mm
  • håndtagstykkelse: 16 mm
  • vægt: 50 gram

Palisso pris og information

Palisso Brush Kombi Soft koster vejledende DKK 225,-
Varekode: PAL BKS

Se og hør her Palissos Brush Kombi Soft i aktion