Niclas Bardeleben - Drum Squad - www.drumsquad.dk

Niclas Bardeleben, født 1990, har på trods af sin unge alder allerede været godt rundt på den danske såvel som den internationale jazzscene.

Han blev i 2010 introduceret som hus-trommeslager på Jazzhus Montmartre i forbindelse med genåbningen af det legendariske spillested.

Siden da har han siden spillet sammen med folk som Gino Vanelli, David Sanborn, Joey Alexander, Didier Lockwood, Roberta Gambarini, Gerard Presencer, Paolo Russo, Carsten Dahl og Tivoli’s Big Band, for at nævne nogle få. Og da Danmarks nye topklasse jazzklub, “The Standard”, åbnede i 2013 blev han engageret som stedets hus-trommeslager

Udover at være kapelmester i sit eget “Niclas Bardeleben Band”, har Niclas de seneste år kunnet opleves som en fast del af Niels Lan Doky Trio, sammen med bassisten Jonathan Bremer og siden sommeren 2014 Ira Coleman.

Niclas om Anatolian

“Det er med stor glæde og tilfredshed, at jeg kan sige, at jeg spiller på Anatolian bækkener. Jeg har spillet på mange forskellige gode bækkener, men mit nuværende sæt giver mig uden sammenligning den største spilleglæde og den bedste respons fra de andre bandmedlemmer.

For mange jazztrommeslagere er Anatolian måske ikke det første, man tænker på, når der skal investeres i bækkener. Men til det har jeg kun at sige: Kom i gang! De er både nuancerede, sprøde og varme. De er konsistente i deres lyd, men har stadig masser af personlighed. Tjek dem ud!”
 – Niclas Bardeleben

Gear

Anatolian Emotion 14″ Regular Hihat
Anatolian JC Series 22″ Brown Sugar Ride
Anatolian Baris 10″ Splash
Anatolian Emotion 22″ Light Ride
Anatolian JC Series 21″ Velvet Flat Ride

Anatolian Baris 20″ China (stack bund)
Anatolian Baris 10″ Splash (stack top)

Supplement
Anatolian JC Series 21″ Mellow Ride m/nitter

Bands

Niels Lan Doky Trio // Niclas Bardeleben Band // Brass Refugees