Pinch Clip - en rød og en sort

Pinch Clip fra William Feldman Studio (en amerikansk producent af trommetilbehør) er en hurtig, sikker og smart bækkenerstatning for dine traditionelle vingemøtrikker. Produktet kan bruges på mange typer gevind – herunder gevindet på dine bækken- og hi-hat-stativer.

Pinch Clip er en bækkenlås, som gør opsætning og nedpakning af trommesættet hurtigere og mere bekvemt. Dertil løser denne lås problemet med at lede efter tabte vingemøtrikker under trommepodiet midt om natten (hvis du ikke har prøvet det endnu, så bare vent …).

Sådan virker Pinch Clip

Når du trykker på den rustfri stålklemme, bøjer den (når den klemmes) og justerer hullerne i de overlappende arme. Dette muliggør hurtig montering og afmontering af klemmen. De specialdesignede arme griber fast i gevindet, når du dine fingre slipper igen.

For at montere din bækkentop på bækkenstativet, gør du følgende:

  1. Klem sammen om den, for at åbne den.
  2. Placér den på gevindet.
  3. Slip igen, så den klemmer sig fast om gevindstangen.

Giver et godt greb

Produktet er belagt med en gummi-coating der gør, at den ikke smutter så let i hænderne på dig.

Styr hvor stramme dine bækkener skal være

Med PinchClip får trommeslagere også en bedre måde at justere afstanden mellem deres bækkener og spændingen på deres bækkenstativer. Simpelthen fordi at Pinch Clip bliver siddende hvor du sætter den, og ikke drejer nogle steder hen – som en løs vingemøtrik.

Denne billige, stilfulde og robuste bækkenlås er ideel til dig der ønsker en nem og hurtig opsætning og nedtagning af dine bækkener.

Passer på alle gevind

PinchClip kan gribe om alle gængse gevindstørrelser, og fås i både sort og rød.

Pinch Clip Demo Video

Herunder kan du se en hurtig gennemgang af produktet.

Priser

Pinch Clip kommer i poser á 3 stk og koster vejl. udsalg DKK 99,-