Om Drum Squads Endorsere

En lang række udøvende professionelle danske trommeslagere, har valgt at spille med Drum Squads produkter.

Drum Squad har en række trommeslagere, der har indgået i et samarbejde som endorsere. Disse trommeslagere bruger trommeudstyr fra Drum Squad i deres optrædener for at vise kvaliteten af vores produkter. Endorserne er udvalgt for deres færdigheder på trommerne og deres evne til at repræsentere mærket på en positiv måde.

Endorserne er fremtrædende musikere inden for deres respektive musikgenrer. Deres unikke spillestil og teknikker bidrager til at gøre dem til fremtrædende navne i musikbranchen, og deres samarbejde med Drum Squad giver dem mulighed for at dele deres talent og erfaring med et bredere publikum. Endorserne udfører indimellem demonstrationsoptagelser og clinics for at vise deres færdigheder og give fans og andre musikere en mulighed for at lære af deres teknikker og erfaringer.

Det er vigtigt at understrege at vores endorsere ikke får deres udstyr foræret. For at være endorser af Drum Squads produkter, skal man have en reel interesse for disse.

Spiller du i et band med mange optræderne og god synlighed, er du velkommen til at forhøre dig omkring et samarbejde. Husk blot at der skal udvises en ærlig og reel interesse for produkterne.

Du kan finde de enkelte trommeslagere i endorser-menuen.