Om Anatolian Øvrige

Denne siden inderholder alt det Anatolian, du ikke lige finder på de andre sider.

Anatolian Peter Düring Ride - Drum Squad

Anatolian Peter Düring Signature Ride

Peter Düring har spillet med Anatolian-bækkener i over 15 år. Det fejrer vi med dette Peter Düring Signature Ride.

Bækkenet er 20″ stort og fremstilet af Anatolians B20+ legering. Det er relativt tykt, meget hamret og beslægtet med Anatolians Natural Ride. Dog er dette bækken mere åbent af natur, uden helt at blive til et crash/ride.

Det helt specielle ved dette bækken er dog at man får klokken fra et 22″ ride i et 20″ bækken. Dette kombineret med en særlig afdrejning af de yderste, 4 cm giver bækkenet en mere åben karakter, der komplimenteres rigtig godt af den størres klokkes kontrol over vibrationerne.

Tjek Peter ud med f.eks. Rasmus Seebach, og du vil oplevet hvor godt Peters feeling slipper igennem lydmuren, når han spiller på sit ride.

Peter om sit signatur-ride

“Mit perfekte ride skulle indeholde både virkelig distinkt attack, ikke for brusende, og en stor klokke der kan trænge igennem. En blanding af både et tørt og meget bright bækken. Det har jeg nu endelig fået i mit helt eget signatur-ride.

Udover den store ære i at lægge navn til et produkt, er jeg også meget stolt over at markere mit 10. års jubilæum hos Anatolian med dette bækken.

Jeg vil anbefale det til enhver der søger et Ride der kan trænge igennem med en meget defineret stiklyd og utrolig funky klokke! Jeg ser frem til de næste mange års samarbejde med Anatolian, der altid har støttet mig og leveret gode, solide produkter!” – Peter Düring 2014

Pris

Anatolian Peter Düring Signature 20″ Ride – DKK 2.595,-


Anatolian DeLuxe Taske - Drum Squad

Anatolian DeLuxe Bækkentaske

Denne 22″ DeLuxe bækkentaske er både robust, praktisk og lækker. Tasken har følgende specifikationer:

  • Tasken er fremstillet af et kraftigt materiale
  • Den har indbyggede skillerum
  • Den har et ekstra ydre rum til f.eks. hihat-bækkener
  • Tasken er forstærket i bunden
  • Den kan både bæres som håndtaske, skuldertaske eller rygsæk

Pris

Anatolian DeLuxe bækkentaske: DKK 749,-

Anatolian Economy Bækkentaske

Denne 20″ bækkentaske er af den mere simple slags. Den har ét stort polstret rum, og kan bæres i det almindelige bærehåndtag. En taske til begynderen, eller til trommeslageren der lige skal have en ekstra taske – er måske til sit nittebækken.

Pris

Anatolian eco bækkentaske: DKK 295,-