Om Anatolians FX bækkener

Anatolian FX Stack Stack'r bækkenstack - Drum Squad

FX serien fra Anatolian er faktisk mere et begreb, end det er en egentlig serie.

De enkelt FX-modeller fordeler sig nemlig over flere af Anatolians serier.

Om Anatolian FX Stack’er

Med dette særlige bækken får du et super fedt effekt-værktøj til trommerne. Bækkenet kan nemlig både bruges til at lave bækkenstacks af, og til at lægge på lilletrommen for f.eks. at opnå det helt rigtige Prince-agtige lilletrommeslag.

Bækkenet ligner måske lidt et 12″ splash, Men når du får det i hånden vil du opdage, at vægten er en helt anden. Og det er netop vægten der gør, at dette bækken fungerer så super fedt til at lægge på trommer og andre bækkener.

Om Mystic Micro-FX splash

Fra Mystic-serien har vi valgt at lagerføre to helt fantastiske små bækkener. Nærmere bestemt Anatolian Mystic Micro-FX splash.

To splashbækkener på hhv. 8 og 10 tommer, der begge har en hel del små huller. Små huller der er med til at give dem nogle helt fantastiske egenskaber. For disse splashbækkener lyder bare helt igennem suverænt: Lynhurtige, sprøde og luftige.

Du kan finde et eksempel på et af dem her.

The Stack

“The Stack” består af 3 helt flade bækkener. Dvs., helt flade er de ikke, da de har lidt krumning der gør, at de kan lægge sig korrekt i forhold til hinanden når du spiller på dem. Men klokker har de ikke!

De tre bækkener måler hhv. 11, 13 og 15 tommer. Tilsammen giver de en nærmest håndklap-agtig lyd, som er både sjov og inspirerende at spille med (se den korte video nederst).

FX Bækkener
Anatolian 12" FX Stack'rDKK 1.095,-
Anatolian "The Stack" 11-13-15"DKK 2.550,-
Anatolian Mystic Micro-FX 8" SplashDKK 795,-
Anatolian Mystic Micro-FX 10" SplashDKK 895,-