Dennis Buhl Drum Squad Anatolian

Dennis Buhl startede med, at spille trommer i 1988 som 13 årig.

Inspireret af sin fars 70’er-rock pladesamling, samt Metallica og Iron Maiden, opstod drømmen om at turnere og indspille plader.

Dennis har gennem årene indspillet 13 albums, turneret og spillet hundredevis af koncerter med en række etablerede danske (og et enkelt færøsk) metalbands. Heriblandt kan nævnes: Hatesphere, Evil Masquerade, The Kandidate og SIC.

I 2017 fandt Dennis sig tilrette i det progressive thrash-metalband Endarken, der pt. arbejder med at få udgivet sit debutalbum. 

Dennis om Anatolian

“Jeg har efterhånden spillet med Anatolian bækkener siden 2008, og har på intet tidspunkt overvejet at skifte til andre mærker. Både live og i studiet har mine Anatolian-bækkener leveret, og har igen og igen bevist at de er det helt rigtige valg til min spillestil. Da jeg er en hårdslående trommeslager, har jeg brug for bækkener med stor holdbarhed, og her imponerer Anatolian virkelig. Uanset hvor hårde tæsk de får, så lyder bækkenerne stadig fantastisk, og mister ikke deres dynamik. Jeg har senest haft bækkenerne med i studiet under indspilningerne af Endarkens debutalbum.” – Dennis Buhl

Gear

Anatolian Bækkener
StickWorks 5B trommestikker

Bands

Endarken