Peter Dürings profil på www.drumsquad.dk

PETER DÜRING


RASMUS SEEBACH | ØSTKYST HUSTLERS | ERANN DD | HEJ MATEMATIK

 


Polaroid-Peter-250

GEAR


Anatolian Cymbals
Anatolian Peter Düring Signature Ride
StickWorks 5A

OM PETER


Peter Düring - født 1977 - har arbejdet med et utal af danske og skandinaviske artister, både live og i studiet.

Peters arbejde som trommeslager og kapelmester har de sidste mange år inkluderet bla. Nik&Jay, Infernal, Aqua, Rasmus Seebach, Laus H.U.G. Moonjam, Erann DD, Nabiha, m.fl samt utallige optrædener på TV.

Peter har gennem mange års tæt samarbejde med de fleste pladeselskaber, hjulpet mange af de største pop artister på benene med deres live optræden, og dermed slået sit navn fast som trommeslager, producer og musikalsk sidekick på den danske popscene.

Peter har gjort sig særlig bemærket i forhold til at indføre og producere backingtracks til brug i liveoptrædener. Blandt andet som teknisk konsulent for Safri Duo m.fl.

Peter er uddannet fra det Kgl. danske musikkonservatorium.

PETER OM SIT SIGNATURE RIDE


"Mit perfekte ride skulle indeholde både virkelig distinkt attack, ikke for brusende, og en stor klokke der kan trænge igennem. En blanding af både et tørt og meget bright bækken. Det har jeg nu endelig fået i mit helt eget signatur-ride.

Udover den store ære i at lægge navn til et produkt, er jeg også meget stolt over at markere mit 10. års jubilæum hos Anatolian med dette bækken. Jeg vil anbefale det til enhver der søger et Ride der kan trænge igennem med en meget defineret stiklyd og utrolig funky klokke! Jeg ser frem til de næste mange års samarbejde med Anatolian, der altid har støttet mig og leveret gode, solide produkter."


- Peter Düring